Letkeet Eleet

Letkeet Eleet - Koffan Naiset koripallojoukkueessa ydinporukka on pelannut yhdessä jo junnukausista saakka. Vahvistusjoukkoja on saatu matkan varrella ja nyt on kasassa joukkue, jossa on monipuolisia pallotaitureita ja konkareita muutaman vuosikymmenen koripallotaustalla.

Mottona on yhdessä tekeminen ja pelaaminen aina täysillä loppuun asti hauskanpitoa unohtamatta. Kaikki arjen kiireet ja murheet unohtuvat vauhdikkaissa treeneissä, joista saa lisävirtaa jaksamiseen. Myös koriskentän ulkopuolella vietetään yhdessä aikaa ja käydään ahkerasti turnausreissuilla harrastesarjoissa.

Viime kausi (2020–2021) jouduttiin harmillisesti vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten takia kokonaan keskeyttämään loppusyksystä. Letkeet Eleet ehtivät pelaamaan yhdeksän ottelua, joista vain yksi päättyi tappioon. 8/1 tilastoilla voitettiin oma lohko ja oltiin koko sarjan kolmansia. 

Toivottavasti tällä energialla päästään jatkamaan kohti tulevaa kautta, ja pelit saataisiin pidettyä mahdollisimman pitkään ja normaalisti käynnissä.